Зміни до річного плану закупівель на 2013 рік

Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму

код за ЄДРПОУ: 20835913 

(найменування замовника, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ)

Предмет

закупівлі

Код КЕКВ (для бюджетних коштів)

Джерело фінансування

Очікувана вартість предмета закупівлі

Процедура закупівлі

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Підрозділ(и) (особа(и)), яких планується залучити до підготовки  документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)

Примітки

3

5

8

22.29.2 Вироби пластмасові інші, н.в.і.у.

 

 

Кошти державного бюджету України

 

Запит цінових пропозицій

жовтень 2013 р.

 

 

17.22.1 Папір побутовий і туалетний та паперова продукція

 

Кошти державного бюджету України

 

Запит цінових пропозицій

жовтень 2013 р.

 

 

Затверджені рішенням комітету з конкурсних торгів від 03.10.2013 р. № 9.

 

Секретар комітету з конкрунсих торгів:

- економіст                                                                             Васюта О.М.____________

Голова комітету з конкурсних торгів:

- директор                                                                              Балущак Г.Ф.___________

Зміни до річного плану закупівель на 2013 рік

Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму

код за ЄДРПОУ: 20835913

(найменування замовника, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ)

 

Предмет

закупівлі

Код КЕКВ (для бюджетних коштів)

Джерело фінансування

Очікувана вартість предмета закупівлі

Процедура закупівлі

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Підрозділ(и) (особа(и)), яких планується залучити до підготовки  документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)

Примітки

   

3

 

5

   

8

10.11.1 М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене

 

Кошти державного бюджету України

 

Відкриті торги

жовтень 2013 р.

   

Затверджені рішенням комітету з конкурсних торгів від 27.09.2013 р. №8.

Секретар комітету з конкрунсих торгів:

- економіст                                                                             Васюта О.М.____________

Голова комітету з конкурсних торгів:

- директор                                                                             Балущак Г.Ф.___________

 

Зміни до річного плану закупівель на 2013 рік

 Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму

код за ЄДРПОУ: 20835913

 (найменування замовника, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ)

 

Предмет

закупівлі

Код КЕКВ (для бюджетних коштів)

Джерело фінансування

Очікувана вартість предмета закупівлі

Процедура закупівлі

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Підрозділ(и) (особа(и)), яких планується залучити до підготовки  документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)

Примітки

 1  2

3

 4

5

 6  7

8

10.41.5. Олії рафіновані

 

Кошти державного бюджету України

 

 Відкриті торги

 Вересень – жовтень 2013 р.

   

Затверджені рішенням комітету з конкурсних торгів від  11.09.2013 р. №7.

Секретар комітету з конкрунсих торгів:

- економіст                                                                             Васюта О.М.____________

Голова комітету з конкурсних торгів:

- директор                                                                              Балущак Г.Ф.___________

 

 

Зміни до річного плану закупівель на 2013 рік

Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму

код за ЄДРПОУ: 20835913

(найменування замовника, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ)

 

Предмет

закупівлі

Код КЕКВ (для бюджетних коштів)

Джерело фінансування

Очікувана вартість предмета закупівлі

Процедура закупівлі

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Підрозділ(и) (особа(и)), яких планується залучити до підготовки  документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)

Примітки

 1  2

3

 4

5

 6  7

8

Соки фруктові та овочеві 10.32.1

 

Кошти державного бюджету України

 

 Відкриті торги

 Вересень – жовтень 2013 р.

   

Затверджені рішенням комітету з конкурсних торгів від  06.09.2013 р. №6.

Секретар комітету з конкрунсих торгів:

- економіст                                                                             Васюта О.М.____________

Голова комітету з конкурсних торгів:

- директор                                                                              Балущак Г.Ф.___________

 

Зміни до річного плану закупівель на 2013 рік

Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму

код за ЄДРПОУ: 20835913

(найменування замовника, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ)

Предмет

закупівлі

Код КЕКВ (для бюджетних коштів)  

Джерело фінансування 

Очікувана вартість предмета закупівлі 

Процедура закупівлі 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі 

Підрозділ(и) (особа(и)), яких планується залучити до підготовки  документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації) 

Примітки

 1  2

3

 4

5

 6  7

8

Соки фруктові та овочеві 10.32.1

 

Кошти державного бюджету України

 

Відкриті торги

серпень 2013 р.

Секретар комітету з конкрунсих торгів, економіст, Васюта О.М.

 

 

Затверджені рішенням комітету з конкурсних торгів від 31.07.2013 р. № 4 .

Секретар комітету з конкрунсих торгів:

- економіст                                                                             Васюта О.М.____________

Голова комітету з конкурсних торгів:

- директор                                                                              Балущак Г.Ф.___________

 

Зміни до річного плану закупівель на 2013 рік

 

Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму

 

код за ЄДРПОУ: 20835913

 

(найменування замовника, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ)

 

Предмет

закупівлі

Код КЕКВ (для бюджетних коштів)

Джерело фінансування

Очікувана вартість предмета закупівлі

Процедура закупівлі

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Підрозділ(и) (особа(и)), яких планується залучити до підготовки  документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)

Примітки

1

2

3

4

5

6

7

8

10.83.1 Чай і кава, оброблені

 

Кошти державного бюджету України

 

Відкриті торги

Липень – серпень 2013 р.

   

10.41.5. Олія рафінована

 

Кошти державного бюджету України

 

Відкриті торги

Липень – серпень 2013 р

   

10.39.1 Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі

 

Кошти державного бюджету України

 

Відкриті торги

Липень – серпень 2013 р

   

10.39.2. Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані

 

Кошти державного бюджету України

 

Відкриті торги

Липень – серпень 2013 р

   

 

Затверджені рішенням комітету з конкурсних торгів від 26.07.2013 р. № 3.

 

Секретар комітету з конкрунсих торгів:

 

- економіст                                                                             Васюта О.М.____________

 

Голова комітету з конкурсних торгів:

 

- директор                                                                             Балущак Г.Ф.___________

 

 

Зміни до річного плану закупівель на 2013 рік

Львівське вище професійне училище

ресторанного сервісу та туризму

код за ЄДРПОУ: 20835913

(найменування замовника, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ)

Предмет

закупівлі

Код КЕКВ (для бюджетних коштів)  

Джерело фінансування 

Очікувана вартість предмета закупівлі 

Процедура закупівлі 

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі 

Підрозділ(и) (особа(и)), яких планується залучити до підготовки  документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації) 

Примітки

1

2

3

4

5

6

7

8

Соки фруктові та овочеві 10.32.1

2230

Кошти державного бюджету України

 

Відкриті торги

Липень

2013 р.

   

Затверджені рішенням комітету з конкурсних торгів від 4 .07.2013 р. № 2.

Секретар комітету з конкрунсих торгів:

- економіст                                                                             Васюта О.М.____________

Голова комітету з конкурсних торгів:

- директор                                                                            Балущак Г.Ф.___________

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства економіки  України
26.07.2010  N 922 ( z0624-10 )

Річний план закупівель

на 2011 рік

ЛЬВІВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ ТА ТУРИЗМУ, 20835913

(найменування замовника, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ)

 

Предмет закупівлі

Код КЕКВ (для бюджетних коштів)

Джерело фінансування

Очікувана вартість предмета закупівлі

Процедура закупівлі

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Підрозділ/и (особа/и), яких планується залучити до підготовки документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)

Приміти

1

2

3

4

5

6

7

8

М’ясо свіже і заморожене

(код 15.11.1)

1133

Кошти державного

бюджету

 

Запит цінових пропозицій

червень

2011р.

 

 

М’ясо та харові субпродукти свійської птиці

(код 15.12.1)

1133

Кошти державного

бюджету

 

Запит цінових пропозицій

червень 2011р.

 

 

Субпродукти харчові (код 15.11.19)

1133

Кошти державного

бюджету

 

Відкриті торги

червень 2011р

 

 

Овочі свіжі

(код  01.12.1)

1133

Кошти державного

бюджету

 

Запит цінових пропозицій

червень 2011р.

 

 

Картопля

(код   01.11.21)

1133

Кошти місцевого бюджету

 

Запит цінових пропозицій

червень 2011р.

 

 

Фрукти

(код  01.13.2)

1133

Кошти місцевого бюджету

 

Запит цінових пропозицій

червень 2011р.

 

 

Виноград

(код 01.13.1)

1133

Кошти місцевого бюджету

 

Запит цінових пропозицій

червень 2011р.

 

 

Сухофрукти

(15.33.2)

1133

Кошти місцевого бюджету

 

Запит цінових пропозицій

червень 2011р.

 

 

Вироби ковбасні

(код 15.13.12)

1133

Кошти місцевого бюджету

 

Запит цінових пропозицій

червень 2011р.

 

 

Овочі квашені

(код 15.33.1)

1133

Кошти місцевого бюджету

 

Запит цінових пропозицій

червень 2011р.

 

 

Затверджений рішенням комітету з конкурсних торгів від 27.05.2011р. № 1.

Голова комітету з конкурсних торгів

Балущак Г.Ф.
(прізвище, ініціали)

_______________
(підпис)    М. П.

Секретар комітету з конкурсних торгів

Гайдук Н.Б._
(прізвище, ініціали)

_______________    
(підпис)

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства економіки  України
26.07.2010  N 922 ( z0624-10 )

Зміни до Річного плану закупівель

на 2011 рік

ЛЬВІВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ ТА ТУРИЗМУ, 20835913

(найменування замовника, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ)

 

Предмет закупівлі

Код КЕКВ (для бюджетних коштів)

Джерело фінансування

Очікувана вартість предмета закупівлі

Процедура закупівлі

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Підрозділ/и (особа/и), яких планується залучити до підго-товки документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)

Приміти

1

2

3

4

5

6

7

8

Меблі конторські та магазинні (код 36.12.1)

1131/ 2110

Кошти державного

бюджету

 

Запит цінових пропозицій

серпень 2011р.

 

 

Меблі інші

(код  36.14.1)

1131/

2110

Кошти державного

бюджету

 

Відкриті торги

серпень

2011р.

 

 

М’ясо та харові субпродукти свійської птиці

(код 15.12.1)

1133

Кошти державного

бюджету

 

Запит цінових пропозицій

серпень 2011р.

 

 

М’ясо свіже і заморожене

(код 15.11.1)

1133

Кошти державного

бюджету

 

Запит цінових пропозицій

серпень 2011р.

 

 

Устаткування для автоматичного оброблення інформації

(код  3 0.02.1)

2110

Кошти державного дюджету

 

Запит цінових пропозицій

серпень

2011р.

 

 

Капітальний ремонт учнівського гуртожитку ЛВПУ ресторанного сервісу та туризму за адресою: вул. І. Пулюя, 38

2410

Кошти державного бюджету

 

Відкриті торги

вересень

2011р.

 

 

Затверджений рішенням комітету з конкурсних торгів від 05.08.2011р. № 2.

Голова комітету з конкурсних торгів

____ Балущак Г.Ф. _
(прізвище, ініціали)

________________
(підпис)         М. П.

Секретар комітету з конкурсних торгів

_____ Квач О.В. _
(прізвище, ініціали)

___________________
(підпис)


 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства економіки  України
26.07.2010  N 922 ( z0624-10 )

Зміни до Річного плану закупівель

 

на 2011 рік

 

ЛЬВІВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ ТА ТУРИЗМУ, 20835913

(найменування замовника, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ)

 

Предмет закупівлі

Код КЕКВ (для бюджетних коштів)

Джерело фінансування

Очікувана вартість предмета закупівлі

Процедура закупівлі

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Підрозділ/и (особа/и), яких планується залучити до підготовки документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)

Приміти

1

2

3

4

5

6

7

8

Соки фруктові та овочеві  (код 15.32.1)

1133

Кошти державного

бюджету

 

Запит цінових пропозицій

Жовтень 2011р.

 

 

 

Затверджений рішенням комітету з конкурсних торгів від 19.09.2011р. № 3.

 

Голова комітету з конкурсних торгів

_____ Балущак Г.Ф. ____
(прізвище, ініціали)

______________
(підпис)    М. П.

Секретар комітету з конкурсних торгів

____ Квач О.В. _____
(прізвище, ініціали)

._________________
(підпис)

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства економіки  України
26.07.2010  N 922 ( z0624-10 )

Зміни до Річного плану закупівель

 

на 2011 рік

 

ЛЬВІВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ ТА ТУРИЗМУ, 20835913

(найменування замовника, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ)

 

Предмет закупівлі

Код КЕКВ (для бюджетних коштів)

Джерело фінансування

Очікувана вартість предмета закупівлі

Процедура закупівлі

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Підрозділ/и (особа/и), яких планується залучити до підготовки документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)

Приміти

1

2

3

4

5

6

7

8

Продукти готові та консерви овочевіі

(код 15.33.1)

1133

Кошти державного

бюджету

 

Запит цінових пропозицій

Жовтень 2011р.

 

 

Олії та жири очищені (код 15.42.1)

1133

Кошти державного

бюджету

 

Запит цінових пропозицій

Жовтень 2011р.

 

 

Затверджений рішенням комітету з конкурсних торгів від 29.09.2011р. № 4.

 

_______ Балущак Г.Ф. ____
(прізвище, ініціали)

_______________
(підпис)    М. П.

Секретар комітету з конкурсних торгів

_______ Квач О.В. __
(прізвище, ініціали)

_______________
(підпис)

 

Зміни до річного плану закупівель на 2013 рік

Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму

код за ЄДРПОУ: 20835913 

(найменування замовника, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ)

Предмет

закупівлі

Код КЕКВ (для бюджетних коштів)

Джерело фінансування

Очікувана вартість предмета закупівлі

Процедура закупівлі

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

Підрозділ(и) (особа(и)), яких планується залучити до підготовки  документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)

Примітки

3

5

8

22.29.2 Вироби пластмасові інші, н.в.і.у.

 

 

Кошти державного бюджету України

 

Запит цінових пропозицій

жовтень 2013 р.

 

 

17.22.1 Папір побутовий і туалетний та паперова продукція

 

Кошти державного бюджету України

 

Запит цінових пропозицій

жовтень 2013 р.

 

 

Затверджені рішенням комітету з конкурсних торгів від 03.10.2013 р. № 9.

 

Секретар комітету з конкрунсих торгів:

- економіст                                                                             Васюта О.М.____________

Голова комітету з конкурсних торгів:

- директор                                                                              Балущак Г.Ф.___________