Циклова комісія викладачів спецдисциплін технологічного профілю

Має значення тільки те знання,
яке використовується на практиці
Гордон Драйден

Циклова комісія викладачів технологічних дисциплін – структурний навчально-методичний підрозділ що проводить методичну, навчальну і виховну роботу зі спеціальних дисциплін.

Мета циклової комісії: формування нової генерації високоосвічених фахівців, інтелектуально-розвинутих та творчо мислячих професіоналів.

Основними завданнями циклової комісії є:

  • Посилення уваги до методичного забезпечення навчально-виховного процесу;
  • Впровадження інтерактивних технологій при формуванні компетентного фахівця;
  • Вивчення, узагальнення та використання передового педагогічного досвіду роботи;
  • Формування творчого, активного, освіченого фахівця, здатного реалізувати сучасні вимоги роботодавця;
  • Акумулювання всіх нововведень, які з’являються на ринку освітніх послуг, вивчення їх та впровадження найбільш актуальних та прогресивних.

Педагогічне кредо: «Має значення тільки те знання, яке використовується на практиці.» (Гордон Драйден)

До циклової комісії виходять:

Федьків Надія Володимирівна голова циклової комісії.
викладач вищої категорії
Бабик Надія Олександрівна викладач професійно-теоретичної підготовки
Богоніс Ольга Миколаївна викладач професійно-теоретичної підготовки
Гарбарчук Тетяна Олександрівна викладач вищої категорії, викладач-методист
Герега Світлана Семенівна викладач вищої категорії, старший викладач
Осміловська Марія Петрівна викладач вищої категорії
Прейма Ірина Мирославівна викладач вищої категорії, старший викладач
Слаба Галина Мирославівна викладач вищої категорії, старший викладач
Трохим Галина Мартинівна викладач вищої категорії, викладач-методист
Хлопко Оксана Миколаївна викладач вищої категорії
Чура Ігор Іванович викладач професійно-теоретичної підготовки

Федьків Надія Володимирівна – голова циклової комісії викладачів спецдисциплін технологічного профілю, викладач устаткування підприємств харчування. Педагогічний стаж 35 років. Пройшла шлях від майстра виробничого навчання до старшого викладача. Має багато методичних розробок. Працює над проблемою «Використання мультимедійних засобів навчання на уроках професійно-теоретичної підготовки». Провела низку відкритих уроків з використанням інноваційних технологій: «Сучасні збивальні машини», «Дрібні спеціалізовані апарати», «Електричні харчоварильні котли».

Богоніс Ольга Миколаївна – викладач економіки, закінчила НУ «Львівська політехніка» за спеціальністю «Фінанси», працює над проблемою «Інтерактивні методи навчання», розробила пакети методичного забезпечення для економічних дисциплін, провела відкриті уроки з використанням інноваційних технологій. Стаж роботи 4 роки.

Прейма Ірина Мирославівна – викладач санітарії і гігієни виробництва, фізіології харчування, безпеки життєдіяльності. Педагогічний стаж 32 роки. Прищеплює учням професійну звичку суворо дотримуватися гігієнічних норм та правил на виробництві і в побуті для запобігання харчових інфекцій та харчових отруєнь. Дуже успішно проводить позаурочні заходи, наукові конференції та семінари-тренінги з питань санітарії і гігієни та безпеки життєдіяльності. Працює над проблемою «Формування самостійної та особистісно-орієнтованої молодої людини в ПТНЗ»

Герега Світлана Семенівна – викладач обліку, калькуляції і звітності, педагогічний стаж 39 років. Працює над проблемою «Розвиток пізнавальної активності учнів на уроках обліку, калькуляції і звітності». Провела багато відкритих уроків з використанням мультимедійних засобів, інтерактивних технологій. Її передовий педагогічний досвід вивчається в колективі.

Слаба Галина Мирославівна – викладач організації виробництва та обслуговування. педагогічний стаж 30 років. Голова експериментально-дослідницького майданчика «Функціональне харчування». Під її керівництвом розроблена низка дослідницьких робіт, які отримали високу оцінку серед учнівського та педагогічного колективів. Викладач Слаба Г.М творчо працює в позаурочний час, організувала й провела науково-практичні конференції «Культура споживання соків», «Сир на нашому столі», «Хвороби зумовлені харчуванням».

Трохим Галина Мартинівна – викладач технології приготування їжі з основами товарознавства. Стаж педагогічної роботи 25 років. Нагороджена почесною грамотою Міністерства освіти і науки України. Працює над проблемою «Підвищення якості знань учнів на основі діагностики їх навчальних досягнень». Керівник авторської школи з проблем підвищення якості навчання. Є автором методичних рекомендацій, статей, які надруковані в обласному методичному віснику професійно-технічної освіти. В своїй роботі використовує сучасні педагогічні технології. Брала участь в апробації державних стандартів з професії «Кухар».

Гарбарчук Тетяна Олександрівна – викладач технології приготування їжі з основами товарознавства. Стаж педагогічної роботи 39 років. Нагороджена почесною грамотою Міністерства освіти і науки України. Працює над проблемою «Підвищення рівня професійних компетенцій учнів на основі сучасних педагогічних технологій». Використовує сучасні педагогічні технології: проектні, кооперативного навчання, інформаційно-комунікативні, Інтернет-орієнтовані. Розробила лекції й лабораторні роботи для проведення Всеукраїнських курсів підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання з професії «Кондитер». Гарбарчук Т.О очолює експериментально дослідницький майданчик «Удосконалення української кухні», в рамках якого проводить активну пошукову роботу, організовує майстер-класи з приготування страв іноземних кухонь, практичні конференції та презентації.

Осміловська Марія Петрівна – технології приготування їжі з основами товарознавства. Стаж педагогічної роботи 30 років. Систематично викладач працює над розвитком творчих здібностей учнів. Виховує любов до обраної професії, розробила й провела низку відкритих уроків та позаурочних заходів.

Хлопко Оксана Миколаївна – викладач технології приготування їжі з основами товарознавства. Стаж педагогічної роботи 39 років. Нагороджена грамотами та подяками за високу якість підготовки спеціалістів. Учні під керівництвом Хлопко О.М. є неодноразовими переможцями училищних та обласних професійних конкурсів, провела ряд відкритих уроків та позаурочних заходів: «Солодкі супи і гарніри до них», захист авторських і творчих робіт за професійною тематикою. Працює над проблемами: «Формування національної свідомості учнів», «Креативний підхід до фахової майстерності майбутнього спеціаліста».

Всеукраїнські курси підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання з професії «Кондитер» у Львівському вищому професійному училищі ресторанного сервісу та туризму

Конференція «Дари осені» у Львівському вищому професійному училищі ресторанного сервісу та туризму

Ми призери!!!

Вітаємо Нижника Назара з перемогою у конкурсі!!!

Вітаємо призера ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Кухар»

Відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Кухар»

Відкритий урок Музики Н.Б. та Гереги С.С.

Декада з охорони праці та безпеки життєдіяльності

Марафон з охорони праці та безпеки життєдіяльності «Культура безпеки праці» у Львівському вищому професійному училищі ресторанного сервісу та туризму