Літній табір МАРЦИПАН

 

Вибір Країни 2016
Всеосвіта

12 вересня 2019 року у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся майстер-клас з приготування чебуреків, який провів випускник коледжу 2013 року Назар Красник, власник та шеф-кухар приватного підприємства «Чебуреки». Організувала західГарбарчук Т.О., викладач технології приготування їжі, допомагали студенти коледжу Ярослав Батьків, група 2.8 професії «Кухар (з елементами дуальної системи)», та Олексій Мусій, група 2.7 професій «Кухар», «Кондитер».Приготування чебуреків та їх дегустація студентами та працівниками відбулася у вестибюлі коледжу. Для начинки були використані м'ясо, гриби, сир, а також сир з грибами, сир з м'ясом, начинки з овочів.

Прейма І.М., викладач санітарії та гігієни виробництва, розповіла присутнім про види олії, технологічний процес смаження, шкідливість надмірного використання фритюру, акцентувала увагу на важливості здорового харчування.

Кабан Г.М., викладач
технології приготування їжі