Літній табір МАРЦИПАН

 

Вибір Країни 2016
Всеосвіта

Вітаємо учасників і призерів IV Національного кулінарного конкурсу «Дні української кухні» - студентів та випускників Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу! Конкурс відбувся у гастрономічному просторі на ринку «Шувар» 24-26 жовтня 2019 р.

Наші переможці й учасники:

Сеньйори:
«Золото» -

Андрусейко Віра, номінація «Холодні закуски»

Юніори:
«Золото» -

Марушка Петро, номінація «Десерти»
Григорович Анастасія, номінація «Холодні закуски»
Андрусейко Віра, номінація «Холодні закуски»

«Срібно» -

Голод Маркіян, номінація «Основна страва «М’ясо»
Котунович Ольга, номінація «Основна страва «Риба»
Корлат Андрій, номінація «Десерти»

«Бронза» -

Семен Ігор, номінація «Холодні закуски»
Батьків Ярослав, номінація «Холодні закуски»
Марців Андрій, номінація «Основна страва «М’ясо»

Диплом учасника –

Турчик Ярослав, номінація «Основна страва «Риба»
Середюк Юрій, номінація «Основна страва «Риба»

Випускник коледжу 2017 року Дудар Віталій (кухар «Банк Готелю») був відзначений золотою, срібною, бронзовою медалями та став лауреатом Гран-прі конкурсу і був нагороджений поїздкою за кордон. Вітаємо й зичимо натхнення до праці і майбутніх професійних звершень!

Організатори участі студентів коледжу в IV Національному кулінарному конкурсі «Дні української кухні»: Сухарина О.Я., старший майстер, викладачі Гарбарчук Т.О., Кабан Г.М., Боровська Г.А., майстер виробничого навчання Собчук Н.А.

Варто відзначити волонтерів конкурсу-студентів Львівського професійного коледжу, які натхненно працювали й здобували нові професійні компетенції!

Сухарина О.Я., старший майстер
Мельничук Т.П., методист