Літній табір МАРЦИПАН

 

Вибір Країни 2016
Всеосвіта

Містер Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу 2020

Містер Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу 2020

18 грудня 2019 року у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся розважальний конкурс Містер коледжу 2020.

Детальніше...

Підсумкові збори студентів у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу

Підсумкові збори студентів у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу

23 грудня 2019 року у актовій залі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбулися підсумкові загальні збори студентів. Заступник директора з НМР М.Т. Скоробогата ознайомила присутніх з графіком канікулярного періоду, підвела підсумки роботи та спільно з Р.А. Качур, заступником директора з НВР відзначила кращих студентів за результатами навчання.

Детальніше...

КВК «Будьмо знайомі» у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу

17 грудня у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся турнір гри КВК.

Детальніше...

Де можна послухати цікаві прикладні речі про інвестиції, без нудної термінології і теорій?

Де можна послухати цікаві прикладні речі про інвестиції, без нудної термінології і теорій? Правильно, прийшовши на мою лекцію в своєму навчальному закладі, або і не в своєму. Більше того, обізнані вже знають, що можна випробувати свою вдачу і по завершенню вийти з аудиторії тримаючи в руках цікаву книжку.

Детальніше...

Експертні висновки з акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

Експертні висновки з акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» для спеціальності 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ галузі знань 18 ВИРОБНИЦТВО ТА ТЕХНОЛОГІЇ кваліфікація ТЕХНІК-ТЕХНОЛОГ З ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ освітньо-кваліфікаційний рівень МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ

Детальніше...

«Міс коледжу 2020»

12 листопада 2019 року у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувався конкурс «Міс коледжу 2020».

Детальніше...

Інформація про… інформацію

Інформація завжди відігравала в житті людства надзвичайно важливу роль. Сьогодні світом рухає інформація. Це можуть бути будь-які відомості, які передаються між людьми різними способами: усним, письмовим, візуальним та іншими. Із середини ХХ століття роль інформації внаслідок соціального прогресу і бурхливого розвитку науки і техніки дуже зросла. Світовою тенденцією став перехід на цифрові технології, розвиток високошвидкісного Інтернету і мобільного зв'язку.

Детальніше...

Зустріч з Центром підтримки людей з особливими потребами «Емаус»

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю, встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 14 жовтня 1992 року. Міжнародний день людей з інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про обв'язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства -людей з інвалідністю.

Детальніше...

Засідання Консультативної Ради готельно-туристичного та комерційно-торговельного напрямів

27 листопада 2019 року у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбулося засідання Консультативної Ради готельно-туристичного та комерційно-торговельного напрямів.

Детальніше...

Роман Матис у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу

Робота і освіта. Навчальний план і реальні потреби ринку. Наскільки наближені, чи віддалені ці поняття багато в чому залежить від діалогу, який ведеться між навчальними закладами і роботодавцями. Конструктивна і направлена в правильне русло комунікація дає компаніям можливість отримувати фахових працівників з мінімумом часових витрат на їх адаптацію до робочих умов, а в свою чергу для освітян це підвищує шанс на успішне працевлаштування випускників.

Детальніше...