Літній табір МАРЦИПАН

 

Вибір Країни 2016
Всеосвіта

Всесвітній День Гідності у Львівському професійному коледжі

21 листопада 2019 року студенти навчальних групи 1.15, 1.16 та 1.17 (професії «Кухар», «кондитер») Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу вперше долучилися до відзначення Всесвітнього Дня Гідності. Метою заходу було об'єднати студентів до відкритого обговорення поняття «гідність» та залучення гідних вчинків до повсякденного життя.

Детальніше...

«Читати – це модно!»

14 листопада 2019 року у Львівському професійному коледжі відбулося літературно-читацьке дійство «Читати – це модно!», організоване студентами групи 1.17 під керівництвом класного керівника Борецької М.М., викладача української мови та літератури. Вступна частина заходу, з відтінком легкої музики, розпочалася з розповіді про найдавнішу та найпопулярнішу книгу всіх часів і народів – Біблію. Ведучі поділилися з поціновувачами літературного мистецтва цікавинками про книги та читання.

Детальніше...

Зустріч з новими потенційними партнерами з Німеччини

5 листопада 2019 року до Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу прибув директор Професійної Кулінарної школи Берліна пан Даніель Ель Фадгам.

Детальніше...

Освітньо-професійна програма «харчові технології» для спеціальності 181

Освітньо-професійна програма «харчові технології» для спеціальності 181 харчові технології галузі знань 18 виробництво та технології кваліфікація технік-технолог з технології харчування освітньо-кваліфікаційний рівень молодший спеціаліст

Детальніше...

День відкритих дверей – свято професійного самовизначення

6 листопада 2019 року у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся День відкритих дверей.

Детальніше...

Майстер-клас із запам’ятовування інформації

5 листопада 2019 року у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся майстер-клас зі швидкого запам’ятовування. Спікером цього заходу був Гордій Остапович – атлет, що представляє Україну на міжнародних змаганнях зі спортивного запам'ятовування. Захід був насичений вправами, гумором та корисним досвідом.

Детальніше...

Освітньо-професійна програма підготовки молодших спеціалістів «Харчові технології»

Освітньо-професійна програма підготовки молодших спеціалістів «Харчові технології» для спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології, кваліфікація Технік технолог з технології харчування розроблено проектною групою (наказ від 24.0.5.2018р. №152), випускаючою Цикловою комісією викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання технологічного профілю Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу.

Детальніше...

Тримаємо руки на пульсі життя

31 жовтня представники комерційно-торговельного та готельно-туристичного напрямів: Людмила Яворська, Ганна Лагоцька, Ольга Піх, Ірина Шавель були запрошені наXІX Міжнародний економічний форум "InvestInLvivRegion".

Детальніше...

Новинки для професіоналів

30 жовтня учні груп комерційно-торговельного та туристичного напрямів 1.21, ТО -3.99, КД-3.100 разом з педагогами: Людмилою Яворською, Ганною Лагоцькою, Ольгою Піх, відвідали ХХ міжнародну виставка «ТурЕКСПО-2019» , котра відбулась у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17).На форумі було представлено 17 регіонів України та 9 країн світу.

Детальніше...

Тренінг «Навички комунікації та вирішення конфліктів»

29 жовтня у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу спікером Благодійного фонду Горста Рогуша Лесею Доскуч проведено тренінг:«Навички комунікації та вирішення конфліктів», для учнів та педагогів комерційно-торговельного та готельного напрямів.

Детальніше...