Робота і освіта. Навчальний план і реальні потреби ринку. Наскільки наближені, чи віддалені ці поняття багато в чому залежить від діалогу, який ведеться між навчальними закладами і роботодавцями. Конструктивна і направлена в правильне русло комунікація дає компаніям можливість отримувати фахових працівників з мінімумом часових витрат на їх адаптацію до робочих умов, а в свою чергу для освітян це підвищує шанс на успішне працевлаштування випускників.
21 листопада 2019 року студенти навчальних групи 1.15, 1.16 та 1.17 (професії «Кухар», «кондитер») Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу вперше долучилися до відзначення Всесвітнього Дня Гідності. Метою заходу було об'єднати студентів до відкритого обговорення поняття «гідність» та залучення гідних вчинків до повсякденного життя.
14 листопада 2019 року у Львівському професійному коледжі відбулося літературно-читацьке дійство «Читати – це модно!», організоване студентами групи 1.17 під керівництвом класного керівника Борецької М.М., викладача української мови та літератури. Вступна частина заходу, з відтінком легкої музики, розпочалася з розповіді про найдавнішу та найпопулярнішу книгу всіх часів і народів – Біблію. Ведучі поділилися з поціновувачами літературного мистецтва цікавинками про книги та читання.
5 листопада 2019 року до Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу прибув директор Професійної Кулінарної школи Берліна пан Даніель Ель Фадгам.
6 листопада 2019 року у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся День відкритих дверей.
5 листопада 2019 року у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся майстер-клас зі швидкого запам’ятовування. Спікером цього заходу був Гордій Остапович – атлет, що представляє Україну на міжнародних змаганнях зі спортивного запам'ятовування. Захід був насичений вправами, гумором та корисним досвідом.
Освітньо-професійна програма підготовки молодших спеціалістів «Харчові технології» для спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології, кваліфікація Технік технолог з технології харчування розроблено проектною групою (наказ від 24.0.5.2018р. №152), випускаючою Цикловою комісією викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання технологічного профілю Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу.
31 жовтня представники комерційно-торговельного та готельно-туристичного напрямів: Людмила Яворська, Ганна Лагоцька, Ольга Піх, Ірина Шавель були запрошені наXІX Міжнародний економічний форум "InvestInLvivRegion".
30 жовтня учні груп комерційно-торговельного та туристичного напрямів 1.21, ТО -3.99, КД-3.100 разом з педагогами: Людмилою Яворською, Ганною Лагоцькою, Ольгою Піх, відвідали ХХ міжнародну виставка «ТурЕКСПО-2019» , котра відбулась у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17).На форумі було представлено 17 регіонів України та 9 країн світу.
Copyright 2008-2021 © Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу